Miele vaatwas controlelampjes Spoelen, Drogen en Einde knipperen gelijktijdig

De circulatiepomp zal geblokkeerd zijn. Wanneer het toestel lange tijd buiten gebruik is geweest, of net voor de eerste keer gebruikt wordt, kan het voorkomen dat de pomp is uitgedroogd en daardoor vastkleeft.

Verwijder de zeefcombinatie, giet 1L warm water met 3 tot 5 druppels naspoelmiddel in het toestel en laat 5min. inwerken. Start hierna een willekeurig programma. 

Heeft dit niet geholpen? Dan is er misschien een technische storing opgetreden. Schakel de vaatwas uit en na een aantal seconden opnieuw in. 

Blijft de foutmelding terugkomen of helpt dit niet? Contacteer dan snel en eenvoudig een Re-pair specialist bij jou in de buurt! Hij komt snel jouw vaatwas herstellen. 


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.