Miele vaatwas controlelampjes Spoelen, Drogen en Einde knipperen tegelijk

Indien de verschillende controlelampjes tegelijkertijd knipperen, kan het zijn dat de circulatiepomp geblokkeerd wordt of dat er een technische storing is opgetreden. 

  1. Wanneer het toestel al een langere tijd buiten gebruik is geweest of net voor de 1ste keer wordt gebruikt, kan het zijn dat de pomp uitgedroogd is en vastkleeft: verwijder de zeefcombinatie, giet warm water met een beetje naspoelmiddel en laat even inwerken. 
  2. Indien het een technische storing is, schakel je best je vaatwas uit en opnieuw weer in. Indien de lampjes nog steeds knipperen, is er waarschijnlijk een technische storing.

Neem eenvoudig en snel een afspraak met de Re-pair vakman in je buurt. Hij komt graag op afspraak jouw vaatwas herstellen. 


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.