De Miele droogkast display geeft steeds opnieuw de melding 'Filter deur reinigen'

Dit is voornamelijk het geval bij warmtepompdroogkasten.

Deze melding helpt je herinneren dat je regelmatig de fijnfilters in de deur en in de vulopening moet reinigen met water.

Zet hiervoor jouw droogkast aan. Open de deuren, reinig de filters, sluit de deur en druk op 'OK'. Zet vervolgens de droogkast weer uit. In principe zou de melding nu moeten verdwijnen.

Het is belangrijk dat je de filters reinigt wanneer de droogkast aan staat, omdat de droogkast het openen en het sluiten van de deur anders niet registreert.

Blijf je diezelfde melding krijgen en helpt het bovenstaande niet? Vraag dan even aan een Re-pair specialist in je buurt om langs te komen. Hij komt graag jouw droogkast herstellen.


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.