Deur vaatwas sluit niet meer

Wil de deur van jouw vaatwas niet meer sluiten, voelt de deur zwaar aan of heb je een probleem met de scharnieren van jouw vaatwas?

  • Als de deur niet goed sluit, kan het zijn dat het slot aan vervanging toe is of moet bijgesteld worden.
  • Voelt de deur zwaar aan, kan het zijn dat er één van de twee veren van de deur (of allebei) gebroken is of zijn. Deze veren kunnen ook vervangen worden.
  • Zijn de scharnieren van de deur gebogen, zal je helaas de scharnieren moeten vervangen. Deze kunnen niet meer terug gebogen worden.

Let wel, indien jouw vaatwas nieuw is, kan het tot enkele weken duren vooraleer de deur gemakkelijk sluit. Je kan altijd het warmste programma laten draaien, zodat de afdichting zich wat meer naar de deur kan zetten.

Jouw Re-pair vakman in de buurt helpt je hier graag mee verder. Neem gerust contact op met hem, hij komt dan met plezier jouw vaatwas herstellen.


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.