Foutcode AL5 AEG vaatwas

Heb je een AEG vaatwas met foutcode AL5? Dan neemt jouw vaatwas waarschijnlijk geen water. Dit zijn de mogelijke oorzaken en wat je hieraan kunt doen:

  • Er is geen watertoevoer of de waterdruk is te laag: controleer of de kraan goed open staat en vermijd tussenstukken, deze verminderen de druk.
  • Er is een knik of een bocht in de toevoerslang: controleer of de slang goed in de afvoer zit en of er geen knikken of bochten zijn. Indien er schade is, zal je de slang moeten vervangen.
  • Er is een probleem met de afvoer van de vaatwas: controleer of de afvoer niet verstopt zit.

Helpt dit niet of komt de foutcode terug? Vraag dan aan jouw Re-pair vakman in je buurt om even langs te komen. Hij komt graag op afspraak jouw AEG vaatwas herstellen.Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.