Foutcode E24 Bosch vaatwas

Heb je een Bosch vaatwas met foutcode E24? Dan wordt het water in de vaatwas niet goed afgevoerd. Dit is wat je kunt doen:

  • Controleer de afvoerslang op plooien of knikken. 
  • Controleer of de afvoerpomp niet verstopt of geblokkeerd wordt: zet hiervoor het toestel uit en haal de stekker uit de stopcontact. Verwijder de filters en de deksel van de pomp. Controleer of er daar niets zorgt voor opstopping of blokkering. Het wiel van de afvoerpomp moet vrij kunnen draaien. Plaats hierna opnieuw het deksel van de pomp en de filters op hun plaats, tot je een klik hoort.

Helpt dit niet of komt de foutcode terug? Neem dan eenvoudig en snel contact met de Re-pair vakman in je buurt, hij komt graag op afspraak jouw Bosch vaatwas herstellen.


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.