Koelkast vriest

De koelkast moet uiteraard goed koelen, maar als het té goed koelt, beginnen jouw etenswaren te bevriezen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Dit is wat je kan doen:

  • Controleer of de temperatuur van de koelkast niet te laag staat. De ideale temperatuur is tussen 3° en 4°C. Je zal niet meteen het verschil zien, het kan zo'n 12u duren of meer vooraleer je merkt of dit heeft geholpen of niet.
  • Raken jouw etenswaren de achterkant van de koelkast? Vochtige etenswaren zoals fruit of groente kunnen hierdoor snel gaan bevriezen. Voorzie een kleine ruimte tussen de wand en jouw etenswaren.
  • Open de deur van de koelkast niet te lang of te vaak. Hierdoor komt er warme lucht in de koelkast, die door de koude condenseert en bevriest.

Helpt dit niet? Dan is er misschien een onderdeel van jouw koelkast defect. Bel even naar de Re-pair vakman in je buurt. Hij komt op afspraak jouw koelkast herstellen. Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.