Siemens Diepvries foutcodes en storingen

Storing Siemens diepvries - alarm gaat af

Hoor je het alarm van je Siemens diepvries afgaan? Let op! De temperatuur is te hoog en er is gevaar voor de diepvrieswaren. De oorzaak kan zijn:

- de diepvriesdeur is open
- de be- en ontluchtingsopeningen zijn afgedekt
- teveel diepvrieswaren in één keer ingeladen

Druk op de alarmtoets om het alarm uit te schakelen. Kijk of de deur goed gesloten was, de openingen vrij zijn of de invriescapaciteit niet overschreden is. Als alles in orde is, gaat ook het lampje uit.

Blijft het probleem zich toch voordoen, een hersteller neemt contact met je op na het invullen van het contactformulier!

Toon meer

Storing Siemens diepvries - geen enkel lichtje brandt

Als er geen enkele indicatie brandt, kan het zijn dat de stroom of de zekering uitgevallen is of de stekker niet goed in het stopcontact zit.  Controleer of er stroom en de zekeringen, kijk of de stekker goed inzit. 

Werkt je Siemens diepvries nog steeds niet, vul het contactformulier hieronder in en een hersteller contacteert je zo snel mogelijk! 

Toon meer

Storing Siemens diepvries - temperatuur wijkt af

Wijkt de temperatuur van je Siemens diepvries af van de ingestelde temperatuur? In de meeste gevallen is het dan voldoende om het toestel 5 minuten uit te schakelen. Nadien komt het toestel wel weer op temperatuur.

Helpt dit niet? Contacteer Re-pair via het invulformulier hieronder en een vakman neemt contact met je  op! 

Toon meer
Even geduld... we halen je huidige locatie op.