Siemens Wasmachine foutcodes en storingen

Siemens wasmachine - plotse schok / draaien trommel

Ervaar je na de programmastart een plotse schok of draaien van de trommel van je Siemens wasmachine? Geen paniek, dit is gevolg van een interne motortest. Indien het probleem zich blijft voordoen, vul het formulier hieronder in en een hersteller komt je probleem zo snel mogelijk verhelpen!
Toon meer

Siemens wasmachine - programma start niet

Start het gekozen programma van je Siemens wasmachine niet?

Verzeker je er dan van dat je de Start-toets goed ingedrukt hebt, de deur gesloten is en het kinderslot niet geactiveerd is.

Blijft het probleem zich voordoen, na het invullen van het  formulier hieronder, komt een vakman je probleem herstellen! 

Toon meer

Siemens wasmachine - vuldeur gaat niet open

Gaat de deur van je Siemens wasmachine niet meer open? Controleer dan of

- de veiligheidsfunctie actief is.
- er een programma zonder eindcentrifugeren gekozen is.
- de deur enkel via noodontgrendeling mogelijk is.

Als alle bovenstaande puntjes in orde zijn en de deur nog steeds vast zit, vul het formulier hieronder in en een vakman uit je buurt komt je probleem oplossen!


Toon meer

Siemens wasmachine - waswater wordt niet weggepompt

Als het water in je Siemens wasmachine niet meer weggepompt wordt, is dit niet meteen een ramp.

Controleer of je een programma hebt gekozen zonder eindcentrifugeren. Zo ja, is het logisch dat het water niet weggepompt wordt. Het kan ook geen kwaad om de afvoerpomp en slangen eens schoon te maken, zodat het water gemakkelijk kan wegstromen.

Blijft na de schoonmaak het water nog steeds in je wasmachine staan, vul dan het formulier hieronder in en een Re-pair vakman komt je probleem oplossen!

Toon meer

Siemens wasmachine - water niet zichtbaar in de trommel

Zie je geen water in je Siemens wasmachine? Geen paniek, het water bevindt zich onderin, waardoor het niet zichtbaar is.
Toon meer

Siemens wasmachine krijgt geen water

Als je Siemens wasmachine geen water toegevoerd krijgt, controleer dan volgende puntjes.

- Is de starttoets ingedrukt?
- Staat de kraan open?
- Is de zeef verstopt?
- Is de toevoerslang geknikt of geklemd?

Als al deze puntjes in orde zijn, maar het probleem doet zich nog steeds voor, vul dan het formulier hieronder in en een vakman uit je buurt komt je probleem verhelpen!

Toon meer

Siemens wasmachine lekt

Lekt er water uit je Siemens wasmachine? Dit kan 2 oorzaken hebben. Het kan zijn dat de afvoerslang niet goed vastzit of de schroefkoppeling van de toevoerslang is niet hard genoeg vastgedraaid.

Als je deze 2 puntjes gecontroleerd hebt, en je wasmachine lekt nog steeds? Vul dan het contactformulier hieronder in en een gespecialiseerde vakman van Re-pair komt je probleem oplossen!

Toon meer
Even geduld... we halen je huidige locatie op.