Storing Miele diepvries - compressor slaat vaker en langer aan, temperatuur te laag

Hoor je de compressor van je Miele diepvries steeds vaker aanslaan en heb je de indruk dat hij steeds langere tijd werkt? Dit kan volgende oorzaken hebben

1. De luchttoevoer - en -afvoeropeningen zijn dicht of de roosters hangen vol stof. Maak de openingen vrij en reinig de roosters.
2. De deur was vaak open en er zijn veel levensmiddelen vers ingevroren. Alles wordt na een tijdje terug normaal. Open de diepvries ook zo kort mogelijk.
3. De deur is niet juist gesloten. Dit kan ervoor zorgen dat er al een ijslaag gevormd is. Ontdooi het toestel en reinig het. 
4. Het is te warm in de plaats waar de Miele diepvries staat. Het is logisch dat de diepvries dan harder moet werken om zijn temperatuur te behouden.
5. De ingestelde temperatuur is te laag. Deze kan je snel aanpassen.
6. Het kan ook zijn dat de SuperFrost nog aanstaat, hierdoor blijft de compressor actiever dan anders.

Heb je al deze zaken gecontroleerd en de voorgestelde oplossingen uitgevoerd en blijft het probleem zich voordoen?
Contacteer Re-pair en een vakman komt je toestel controleren en vakkundig herstellen!


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.