Tv heeft geen beeld, wel geluid of andersom

Indien je wel beeld hebt maar geen geluid, of geen beeld maar wel geluid, ligt het probleem vaak aan je HDMI of Scart kabel. Dit is wat je kunt doen om het op te lossen:

  • Controleer of alle kabels wel goed in de tv zitten en in je externe apparaten. Haal ze desnoods aan beide kanten uit en steek ze er terug in. Meestal is het probleem hiermee opgelost. 
  • Indien niet niet helpt en je hebt zowel een scart als een HDMI kabel, probeer ze dan elk apart eens uit. Misschien kom je zo te weten welke van de twee defect is. Indien je slechts 1 soort kabel gebruikt, kan je proberen deze te vervangen door een nieuwe.

Het probleem kan natuurlijk ook aan het toestel zelf of aan het randapparatuur liggen... Wacht niet langer, vraag aan een Re-pair vakman in je buurt om eens te komen kijken naar jouw toestel! 


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.