Vaat blijft vuil

Je hebt jouw vaat zoals gewoonlijk in de vaatwas gedaan, maar de vaat blijft vuil na het afwasprogramma? Dat kan meerdere oorzaken hebben:

  • De filters zijn niet proper: controleer en reinig ze regelmatig.
  • De sproeiers zijn verstopt: misschien is er kalkvorming op de sproeiers aanwezig, wat ze verstopt. Laat de vaatwasser eens op hoge temperatuur leeg draaien met een ontkalkingsmiddel of wat soda.

Is de vaat wel proper maar mat? Dan is er misschien geen glansspoelmiddel meer.

Er moet ook steeds voldoende regeneratiezout aanwezig zijn in de vaatwasser. Deze vul je bij met speciale zout voor vaatwassers, in het reservoir achter de draaidop op de bodem van de vaatwasser.

Indien dit allemaal niet helpt, is het verwarmingselement misschien aan vervanging toe. Neem contact op met de Re-pair vakman in je buurt, hij komt graag jouw vaatwasser snel en vakkundig herstellen. 


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.