Wasmachine neemt geen water

Je hebt jouw wasmachine gevuld, de deur dichtgedaan en aangezet maar er gebeurt niets omdat er geen water opgenomen wordt? Dit is wat je hieraan kan doen:

  • Controleer of de stekker van de wasmachine in het stopcontact zit.
  • Controleer of de waterkraan (genoeg) opengedraaid is. Het beste is dat je de kraan volledig open zet en dan een klein beetje terugdraait.
  • Controleer of de deur van de wasmachine goed dicht is. Doe de deur van de wasmachine dicht en geef een klein duwtje tot je de deur hoort 'dichtklikken'.
  • Controleer of de watertoevoerslang niet geblokkeerd is, door een knik bijvoorbeeld.
  • Controleer of de filter in de watertoevoerslang niet vuil of verstopt is. Hierdoor vermindert het waterdruk.

Wil je wasmachine na het volgen van deze tips nog steeds geen water nemen om te wassen? Vraag dan aan een Re-pair vakman in je buurt om even langs te komen. Hij komt graag jouw wasmachine herstellen op afspraak.


Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.