Een snelle herstelling van je iPad? Vertrouw op Re-pair!

Niks zo vervelend als een iPad die niet meer reageert, de hele tijd vastloopt of niet meer wil opstarten. Gelukkig kunnen wij je een oplossing bieden voor dit probleem. En niet enkel bij het vastlopen of uitvallen van je iPad, maar ook wanneer je geluid niet meer werkt of je scherm gebarsten is, kan je op ons rekenen voor een snelle en vakkundige herstelling van je toestel!

Jouw reparatie dichtbij

Bij elk probleem zorgen wij voor een oplossing. Contacteer Re-pair en maak een afspraak bij een Re-pair vakman bij jou in de buurt. Dankzij de meer dan 400 vakmannen verspreid over België is er altijd wel een hersteller bij jou in de buurt! Maak snel je afspraak zodat je morgen alweer naar je favoriete serie kan kijken op je iPad!

Re-pair, je vakman staat voor je klaar bij elke herstelling.

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst en op basis var artikel 6.1.f ter behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke namelijk het meten en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening door middel van versturen van klanttevredenheidsonderzoeken.

Even geduld... we halen je huidige locatie op.