Partners

Pst, jij. Ja, jij! Word jij de nieuwe Re-Pair vakman in je buurt? Groei samen met ons, dankzij re-pair.be! Ontdek hieronder wie wij zijn, waarvoor wij staan en van welke voordelen jij kan genieten als Re-Pair vakman.

Heb jij de Re-Pair factor?

Ben je gepassioneerd door Electro, IT, Telecom, Sanitair, Keukens,... en heb je ervaring in het verkopen en/of herstellen van deze toestellen?

Ben je al een zelfstandige of droom je er al langer van om jouw eigen zaak op te bouwen? Heb je een goede "no-nonsense" mentaliteit, wil je graag mensen helpen en wil je kwaliteit leveren aan de klanten in jouw buurt? Dan is Re-Pair de volgende stap! Wij brengen jou in contact met de vele duizenden consumenten die op zoek zijn naar service.

Het Re-Pair netwerk

Alle Re-Pair ondernemers die bij Re-Pair aangesloten zijn, zijn gepassioneerde vakmannen die al dan niet een winkel hebben in de sector van huishoud elektro, tv, telecom, IT,...

Wij zoeken voor iedere Re-Pair vakman, op een doorgedreven SEO én SEA manier, naar consumenten in zijn of haar buurt met een vraag naar service.

Wat kan Re-Pair voor mij betekenen?

Re-Pair is een "matchmaker" tussen jou als vakman en de consument.

Wij zoeken wie nood heeft aan dienstverlening en brengen deze persoon in contact met een dienstverlener in de buurt. Voor deze dienst rekenen wij een vergoeding aan per contact, indien de Re-Pair vakman ingaat op de gevraagde dienst.

Omdat de kwaliteit van de dienstverlening van cruciaal belang is in het succes van Re-Pair, wordt de tevredenheid van de consument over de geleverde dienst gemeten via Net Promotor Score.

Partneraccount aanvragen
Even geduld... we halen je huidige locatie op.